Alege Pacanele

Diego Fortune

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Diego Fortune

Diego Fortune gratis joc ca la aparate onlineDiego Fortune este un joc de tip slot video bazat pe 5 role cu 20 de linii de castig. Jocul acesta de pacanele este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai uimitoare jocuri de cazino pe care le puteti gasi in jur. Acesta aduce frumusetea padurii tropicale combinata cu ruinele antice in confortul casei.

Diego Fortune gratis joc ca la aparate online

 

Cu toate acestea, jucatorii nu trebuie sa se gandeasca ca jocul este o plimbare in parc, deoarece jucatorii vor trebui sa faca fata unor capcane diferite care se gasesc in spatele fiecarei rotatii. Cu toate acestea, vestea buna este ca fiecare dintre caracteristicile speciale disponibile; va va ajuta sa cresteti mai mult bankroll-ul. Aceste caracteristici speciale sunt re-spin-ul cu rotite lipicioase, rotirile gratuite si victoriile salbatice stivuite.

Fundalul jocului de tip slot video este plasat intr-un decor cu vegetatie inverzita, cu salbatica viata ciudata, care arata ca un gremlin si cu o armura de conquistador. Se crede ca jocul acesta de pacanele este de inalta calitate si poate rivaliza alte jocuri de calitate gasite online. Jocul are grafica 3D si are o animatie speciala care aduce turele ruinate in direct si setarile sunt realiste.

Cum se joaca

Incepeti sa jucati in jungla pana ajungeti pe ruine. Ce trebuie sa faceti este sa setati pariul dorit cu optiunile totale de pariere. Miza va incepe la 0,20 si poate ajunge pana la 100 de credite pentru jucatorii profesionisti.

Atunci cand mizele au fost deja stabilite, atunci jucatorul va trebui sa invarta tambururile si el va spera ca poate gasi trei sau chiar mai multe simboluri identice pe liniile de castig.

No comments

Leave a Reply