Alege Pacanele

Patricks Pub

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Patricks Pub

Jocul de cazino online Patricks Pub gratuit gratuitFolclorul irlandez este intotdeauna in spatele mai multor jocuri de tip slot video si acum este randul sau, al jocului de pacanele Partick’s Pub. Jocul are tot ceea ce face ca acesta sa fie un joc clasic, chiar daca nu este prea original.

Jocul de cazino online Patricks Pub gratuit gratuit

 

Fundalul jocului este pubul irlandez. Veti gasi diferite tipuri de urs la meniul lor. Puteti bea din sticla sau din robinet. Ceea ce trebuie sa stiti este sa va uitati in jur in stralucirea verde a unui pub si sa faceti o alegere. Exista inele care plutesc peste o bara si contin anumite comenzi mici.

Jocul de pacanele se bazeaza mai mult pe aspectul clasic irlandez si grafica acestui joc arata mai lustruita comparativ cu competitiile. Cu toate acestea, slotul video se distinge bine intre altele.

Jocul este un joc slot modern de 20 de linii de plata cu 5 role. Pariurile variaza de la 0.20 pana la 100 pentru fiecare tur. Jucatorul trebuie sa foloseasca sageata de la bara de comanda si poate alege un nou pariu daca doreste. Linile de castig pentru aceste jocuri au fost fixate, insa exista un pariu maxim pentru a juca cu cel mai mare pariu. Jocul are si un mod turbo si o functie de redare automata.

Simboluri de slot video

Simbolurile jocului de pacanele sunt clasice, cum ar fi palariile verde, paianjenii si betele. Cu aceste simboluri, jucatorul poate castiga peste 750 de mize. Alte simboluri ale jocului sunt simbolurille clasice ale cartilor de joc, iar volatilitatea jocurilor usureaza atingerea unor castiguri mici, din cand in cand. Trebuie sa fii pregatit sa joci pentru o perioada lunga de timp.

No comments

Leave a Reply