Alege Pacanele

Wild Clover

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Wild Clover

Jocul de cazino online Wild Clover gratuitSlotul online Wild Clover este jocul de cazino bazat pe tema irlandeza si proiectat de tehnologia Casino. Irlanda este cunoscuta ca toata cantecul de noapte, veselie nelimitata cu bere libera care curge. Daca doriti sa incercati ceea ce Irlanda are de oferit, atunci nu este nevoie sa mergeti la t pentru a vizita, dar pentru a juca acest joc.

Jocul de cazino online Wild Clover gratuit

 

Jocul arata bine cu schema de culori bazata in mare parte pe verde. Simbolurile acestui joc au fost bine adaptate si nu au pierdut apelul irlandez in fiecare etapa. Comenzile jocului au butoanele Bet Max si Autoplay.

Jocul se bazeaza pe 3 randuri si 5 role. Atunci cand rolele incep sa se roteasca, atunci totul se opreste la fateful. Simbolurile apar pe cele 20 de linii de castig ale acestui joc. Cat de mult pariati, va depinde de cat doriti sa cheltuiti. Puteti alege orice suma care incepe de la un cent pana la 25 de centi.

Simboluri slotului video Wild Clover

Simbolurile jocului se bazeaza pe Lucky Seven, potcoave, monede de aur si fructe. Cel mai mare simbol platit este Lucky Seven si obtinerea a 5 dintre ele ofera 1000 de monede. Salbatica acestui joc este o sigla in sine. Pe cont propriu, nu poate plati nimic decat ajuta la realizarea unei combinatii castigatoare prin completarea altor simboluri. Scatterul este o stea de Aur si poate aparea la fiecare rola. Daca obtineti 5 puncte, puteti garanta un jackpot de cel putin 10.000 de monede. Dupa ce a castigat, jucatorul poate decide sa joace cu castigatorul pentru a-l dubla sau a-l pierde.

No comments

Leave a Reply