Alege Pacanele

Coffee Magic

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Coffee Magic

Joaca gratis pacanele Coffee Magic onlineCoffee Magic este jocul de cazino in care Casino Technology se concentreaza mai mult pe bautura preferata a lumii. Jocul este un slot video original si are o tema care nu este usor de gasit cu altii. Totul cu jocul pare a fi nou.

Joaca gratis pacanele Coffee Magic online

 

Aspectul este acelasi ca si ceilalti, deoarece acestea au role masive care arata de asemenea clasice. Ele se gasesc in centru cu o bara de comanda la fund. Exista un simbol mare de bobina care are un design inspirat de desene animate si este plin de culori maro si alb. In partea de sus, ecranul nu lasa suficient spatiu acolo unde o cana de cafea uriasa va fi umpluta pana la umbra, folosind acest lichid neagra si neagra. Magia cafelei se bazeaza pe originalitate si sa dovedit a functiona.

Regulile de baza pentru a juca acest joc nu sunt diferite. Tot ce aveti nevoie este sa aruncati o privire la butoanele de comanda gasite sub role si sa obtineti ideea decenta a ceea ce ar trebui sa faca o persoana.

Matricea acestui joc este de 21 de linii de plata cu 5 role. Acesta este locul unde simbolul trebuie sa aterizeze pentru a castiga castigul. Jucatorul ar trebui sa inceapa prin a decide cu privire la denumirea monedei si sa-l parieze inainte de activarea liniilor sale de plata.

Simboluri de joc

Icoanele clasice ale jocului sunt icoane de carduri, cum ar fi Ace, Rege, Regina si un juvete. Cu ei, jucatorul poate castiga intre 5 si 150 de credite. Altii sunt o femeie care bea cafea, biscuiti, cana de cafea, oala de cafea si zahar. Simbolul boabe de cafea este salbatic.

No comments

Leave a Reply