Alege Pacanele

Dancing Dragons

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dancing Dragons

Jocuri Pacanele Dancing Dragons Online GratisJocul de cazino Dancing Dragon se bazeaza pe creaturile mitice care pot fi gasite in povestile fantastice. Producatroru de pacanele Casino Technology aduce fantezia in aceasta epoca digitala. Dragonii sunt cunoscuti ca niste creaturi mitice si au o proportie uriasa si sunt cunoscuti ca stapanii elementelor, cum ar fi apa, vantul, pamantul si focul.

Jocuri Pacanele Dancing Dragons Online Gratis

 

Jocul a fost conceput pentru a arata plin de viata si se simte in viata din experienta sa in UI. Arata bine si culorile arata vibrante si bogate, care dau senzatia de pop.
Jocul a folosit icoanele culturii chinezesti si exista numeroase valori numerice gasite la fiecare pozitie. Interfata pare simpla, in acelasi timp usor de utilizat. Aceasta inseamna ca natura de baza pentru acest joc a avut un anumit nivel de recurs. Tabela de plati arata cat de mult ar trebui sa astepte jucatorul sa castige sau sa piarda in functie de efortul pe care il foloseste.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului de cazino arata fluide si sunt jignitoare pentru cineva care vrea sa le vada. In partea de jos a ecranului, exista butoane si fac rotirea usoara. Dupa ce a castigat, dublul jos apare pe ecran, care da sansa jucatorului de a-si dubla castigul.
Jocul se bazeaza pe 10 linii de plata cu 5 role. Plata maxima se gaseste la 5 linii de plata si face 3 000 de monede. Dragonii sunt salbatici cu alte sapte simboluri cu o anumita valoare. Pentru jucatorul care doreste sa incerce fiarele mistice, atunci acesta este jocul pentru ei.

No comments

Leave a Reply