Alege Pacanele

Sugar Rush Winter

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sugar Rush Winter

Jocul de cazino online Sugar Rush Winter gratuitSugar Rush Winter slot game” este un joc de pacanele gratuit ce te va incalzii in iernele geroase. Acest joc de aparat de pacanele gratuit are 5 role si 20 de linii castigatiare. Tema jocului este o frumoasa iarna. Simbolurile din joc sunt dulciuri imbracate in haine de iarna. Afara poate ca este frig, dar atunci cand ai buzunarele pline de bani si bomboane, te vei incalzi cu siguranta. Animatia si grafica jocului fac iarna mai distractiva si mai interesanta.

Jocul de cazino online Sugar Rush Winter gratuit

Sugar Rush Winter slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care simbolurile sunt similare altor jocuri de slot din gama Sugar Rush. Dulciurile au fost impachetate si sunt pregatite de iarna. O bomboana poarta o palarie, alta un fular. Pentru a se incadra in tema jocului, simbolurile cu litere au fost inghetate in zapada.

Jocul are si simboluri speciale: bonus, wild si scatter. Simbolul scatter se afla intr-o cutie plina de bomboane in forma de inima, simbolul wild este un om de turta dulce, iar simbolul bonus este o briosa roz. Atunci cand castigi, combinatia castigatiare este multiplicata cu pariul pentru fiecare linie pe care o selectezi. Simbolul wild al omului de turta dulce va inlocui alte simboluri, dar nu si simbolul bonus sau scatter. Atunci cand reusesti sa afisezi trei simboluri widl, vei primi bonus 100 de monede in contul tau.

No comments

Leave a Reply