Alege Pacanele

Lady of the Moon

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lady of the Moon

Jocuri Pacanele Lady of the Moon Online GratisLady of the Moon slot game” este un joc de pacanele gratuit ce are ca tema China antica. Poestea este despre o frumoasa regina care a mancat ierburi magice si a primit viata eterna, devenind Regina Lunii. Jocul prezinta povestea , iar pentru a castiga trebuie sa afisezi personajele si artefactele povestii.

Jocuri Pacanele Lady of the Moon Online Gratis

Lady of the Moon slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit a carui actiune se desfasoara pe un fundal frumos ce prezinta muntii Chinei in timpul noptii. Luna plica lumineaza muntele inalt si este acoperita cu nori si copaci invaluiti in ceata. Muzica traditional chinezeasca va canta pe masura ce rolele se invart, contribuind la atmosfera jocului.

Jocul ofera sansa jucatorului de a isi ajusta experienta, dar nu necesita multe ajustari. Panoul de comanda se afla n partea dreapta a rolelor. Poti modfica valoarea pariului pentru fiecare linie si chiar valoarea monedei. Jocul are 13 linii castigatoare fixe pe 5 role. Combinatia castigatoare de simboluri care se afiseaza pe liniile castigatiare va aduce premii in bani ce pot fi adaugate creditului.

Simbolurile jocului se impart in doua categorii si toate fac parte din cultura chineza. Primul grup include: sabia, arcul, toporul si Mortal. Acesstea sunt simboluri speciale foarte valoroase. Celelalte simboluri sunt: regina, arcasul si iepurele, si ele crescand sansele de castig.

No comments

Leave a Reply