Alege Pacanele

Bee Land

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Bee Land

Joaca gratis pacanele Bee Land onlineBee Land slot game” este un joc de pacanele gratuit ce face parte dintr-o noua generatie si se inspira din multe lucruri cu care interactionezi zilnic. Acest joc de aparat de pacanele gratuit are ca tema albinele. Jocul ne arata cat de mult trebuie sa apreciem aceste mici insecte. Fundalul jocului este o gradina cu iarba verde si flori. Culorile utilizate sunt vibrante si pline de viata, ceea ce contribuie la atmosfera calda a jocului. Cadrul jocului este perfect, iar mierea se gasese pe toate rolele.

Joaca gratis pacanele Bee Land online

Bee Land slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care i stanga si in dreapta se afla numere asociate cu fiecare linie castigatoare. Numarul liniilor castigatiare poate fi ajustat. Jocul se baeaza pe simplicitate, iar atunci cand privesti ecranul vei descoperi ca ai to ce este nevoie pentru a juca. In partea din stanga jos, vei putea vedea balanta contului, astfel ca tu sa poti decide cat de mult vrei sa pariezi.

Simbolurile jocului sunt desenate si distractive. Jocul are 5 role si 20 de linii castigatiare. Rolele se invart pe muzica de chitara. Daca vei castiga, vei primi o linie castigatiare care iti va arata suma castigata si modul in care ai castigat. De fiecare data cand joci, vei putea vedea ce se intampla pe role atunci cand se invart.

No comments

Leave a Reply