Alege Pacanele

Sugar and Ice

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sugar and Ice

Jocul de cazino online Sugar and Ice gratuitToata lumea este cunoscuta ca iubeste bomboanele. Aceasta este invelita cu zahar si o delicioasa bunatate care ofera un punct slab in inima multor oameni. Veti putea vedea influenta bomboanelor in aceasta slot online si asemanarea cu bomboanele. Tema jocului imbina dulceata dulce cu frigul de iarna.

Jocul de cazino online Sugar and Ice gratuit

 

Tambururile jocului de pacanele au fost plasate la mijlocul ecranului, in timp ce fundalul este ca fulg de zapada. Puteti auzi colinda de Craciun, care este atragatoare si s-ar putea sa te trezesti pe scaun. La partea de bobina, veti gasi afisarea premiului. In partea inversa, este afisat jackpot-ul si este umplut cu inima in forma.

Simbolurile acestui joc de pacanele arata bine si fiecare bucata de bomboane pe care o vedeti din acest joc, arata ca si cum ar fi o lumina care straluceste peste ea. Orice jucator care are suficienta experienta, va aprecia imaginile uimitoare ale acestui joc.

Cum se joaca slotul online

Cand deschideti jocul de pacanele Sugar & Ice pentru prima data, veti fi luati in partea de jos a ecranului si aici veti gasi toate controalele jocului. Afisajul include pariul total si soldul total.

Spre deosebire de alte titluri de sloturi online, nu veti primi linii de castig traditionale cu acest joc. Ce trebuie sa faceti este sa potriviti simbolurile in diferite ciorchini. Cand obtineti patru simboluri intr-un singur loc, atunci veti castiga in functie de valoarea acelui simbol.

No comments

Leave a Reply