Alege Pacanele

Euro Golden Cup

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Euro Golden Cup

Joaca gratis pacanele Euro Golden Cup onlineEuro Golden Cup este un joc de cazino online produs de Genesis Gaming – si numele insusi va spune totul despre tema jocului de pacanele.

Joaca gratis pacanele Euro Golden Cup online

 

Puteti vedea tricouri galbene, portocalii, albastre si violete pe toata suprafata slotului. Impreuna cu acesta exista si cativa dintre jucatorii preferati de pe ecran. Fluierul rosu este simbolul scatter aici. Deci pariati pe cele 25 de linii de plata, care sunt fixe. Maximul pe care il puteti paria pe aceste sloturi libere este 250 iar valoarea monedei poate varia intre 0,01 si 1,00.

Daca doriti sa stiti ce este nou la acest joc de pacanele, atunci exista un nou nivel care se deschide ca un bonus special. Exista un simbol urias de minge de fotbal de aur, care va va oferi zece rotiri gratuite. Exista o runda interesanta de lovituri de penalty, care va pot face sa loviti jackpot-ul daca invingeti portarul de cinci ori. Deci, daca sunteti un adevarat fan al fotbalului, va va placea acest joc. In jocul de baza, aveti simbolul Ball, care actioneaza ca un simbol salbatic obisnuit. Deci, acest simbol al mingii poate inlocui toate celelalte simboluri.

Este un simplu joc de cazino cu o nota placuta a rundei Bonus care va permite sa ajungeti mai adanc in tema. Vorbind despre plati, putem spune ca acest joc de pacanele are o volatilitate scazuta – de aceea aveti o multime de sanse sa castigati. Deci, daca va lipsesc turneele, doar incercati acest joc si bucurati-va in timp ce rolele va ofera cateva caracteristici interesante. Incepeti in acest joc de cazino – muzica de fundal tine pasul in viata.

No comments

Leave a Reply