Alege Pacanele

Dragon Slayers

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dragon Slayers

Jocul de cazino online Dragon Slayers gratuitDragonii sunt una dintre cele mai interesante creaturi – poate ca de aceea au fost folosite pe scara larga pe platformele gratuite de sloturi. Dragon Slayers este un slot video cu 5 role, dar care nu limiteaza liniile de plata in nici un fel.

Jocul de cazino online Dragon Slayers gratuit

 

Exista un total de 1024 de moduri de a castiga in acest slot; deci nu trebuie sa va amintiti aici liniile de plata. Incepeti sa rotiti rolele si cand liniile se potrivesc, acestea va ofera plati bune. Aceasta pare a fi trendul cu toate jocurile dezvoltate de Genesis Gaming. Vorbind despre dezvoltarea jocurilor Genesis, grafica lor a fost mult mai buna in jocuri ca Wild Space. Acest joc de cazino online are animatii frumoase, dar ar fi putut fi si mai bine.

Nivelul de dificultate din acest joc de cazino pare sa fie foarte prietenos. Dar atunci trebuie sa treceti de la jocul gratuit la slotul real pentru a cunoaste cu adevarat nivelul de plata. Puteti verifica lista “Ajutor” pentru a afla lista de plata si multe altele. Deci, daca va intrebati inca despre ce este tema aici – este asta – dragonii aici sunt baietii rai.

Trebuie sa actionezi ca ucigasul dragonilor si sa-i distrugi. Ar fi fost frumos sa ai un joc bonus de aventura pentru acelasi lucru. Dar, din pacate, nu exista nici unul. Runda de bonus aici va ofera doar rotiri gratuite – pe care nu le puteti extinde. Cu toate acestea, va poate totusi oferi 15 rotiri gratuite din partea casei. Acesta este un joc de cazino decent si gratuit – cu o multime de actiune. Puteti sa-l redati de pe telefonul mobil sau de pe tableta.

No comments

Leave a Reply