Alege Pacanele

Unicorns

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Unicorns

Unicorns gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Unicorns este jocul de cazino potrivit pentru tine, daca va plac unicornii si desenele dragute. Unicornii sunt simbolul jocului si arata cum sunt grasani si adorabili. Ei fac cascada pe ecran. Literele cu bule si cu numere sunt, de asemenea, adorabile, in timp ce fundalul pare capricios. Tabelul de plati cu setarea generala este usor de citit si il puteti intelege fara prea mult efort. Simbolurile speciale ale jocului sunt unicorns, copaci si curcubeu. Ele sunt distractive pentru a privi si acest lucru este mai ales atunci cand castigatoare are loc cu unicorn.

Unicorns gratis joc ca la aparate online

 

Mecanica acestui slot video arata interesant. Va puteti bucura de peste 30 de linii de plata si puteti activa numarul de linii de plata cu care doriti sa jucati. Victoriile vor fi calculate pornind de la stanga spre dreapta. Numai castigurile cele mai mari pot fi platite pe fiecare linie castigatoare si se inmultesc in functie de marimea pariului.

Caracteristici speciale ale jocului

Salbaticul acestui joc de cazino este unicornul care se afla la picioarele posterioare. Daca puteti obtine doua salbatice, veti castiga bani grave. Ele apar la intamplare si se extind pentru a cuprinde intreaga linie. Acestea vor inlocui alte simboluri gasite pe role, dar nu simbolul bonus si rotiri gratuite.

Cu acest slot video va veti bucura de rotirile gratuite cu rundele bonus. Veti putea sa va rotiti gratuit si sansa dvs. de castig va creste.

No comments

Leave a Reply