Alege Pacanele

Saharas Dreams

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Saharas Dreams

Jocul de cazino online Saharas Dreams gratuitNu trebuie sa fii pacalit de numele pe care la dat Fugaso la acest slot video, deoarece jocul nu este ceea ce pare. Numele acestui slot va ajuta sa va imaginati tot ce poate aduce castigurile mari. Cu toate acestea, aceasta nu va fi mai departe de tema adevarata oferita de jocul in sine.

Jocul de cazino online Saharas Dreams gratuit

 

Jocul de pacanele are loc in inima Saharei. Daca puteti ajunge la locul unde inca nu au ajuns alti oameni, atunci veti putea face pana la 25.000 de monede.

Puteti incepe sa jucati cu pariul de 0,20 si puteti declansa jocul, rotiri gratuite si caracteristici salbatice. Un simbol in expansiune poate functiona in favoarea ta, dar trebuie sa fii suficient de norocos pentru a le putea declansa.

Jocul de pacanele este combinatia dintre mister si violenta. El are loc pe 10 linii de plata cu 5 role. Pariul minim este setat la 0,20, in timp ce pariul maxim este setat la 50,00.

Simbolul jocului include arme diferite, insa veti descoperi ca exista simboluri care ar putea parea ca provin din povestirea lui Aladdin. Jocul este in Sahara, dar exista un templu Taj Mahal la role. Va fi un miraj pe care il veti vedea cand ati fost deshidratat in acest desert. Simbolurile jocului includ camila, cobra, scorpion, pistol, sabie, cascada, dansator de burta araba, soldat arab si Taj Mahal. Soldatul arabil este simbolul jackpotului progresiv si este in valoare de 25.000 de dolari.

No comments

Leave a Reply