Alege Pacanele

Yakuza

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Yakuza

Jocuri Pacanele Yakuza Online GratisSlotul online Yakuza este jocul de cazino care se bazeaza mai mult pe tema persoanelor transnationale care conduc sindicatul criminalitatii organizate si au venit din Japonia. Obiectivele lor erau desfasurarea activitatilor criminale in afaceri ilegale. Acesta este motivul pentru care au devenit o tema populara pentru jocuri video, carti si filme.

Jocuri Pacanele Yakuza Online Gratis

 

Acum, tema a fost recreata de Fugaso cu acest joc slot online. Veti fi invitat intr-o calatorie in Asia si in timpul calatoriei dvs. puteti castiga 22.000. Banda vrea sa impartaseasca succesul pe care l-au obtinut cu tine. Cu toate acestea, va trebui sa le ajutati si puteti avea mainile murdare. In timp ce jucati, veti gasi jocuri gratuite, salbatice si imprastiate. Pariul minim pe care il poti juca este 0,40.

Jocul de cazino are loc peste 20 de linii de plata cu 5 role. Cu toate acestea, trebuie sa controlati numarul de linii de plata cu care doriti sa jucati. . Pariul minim este de 20 de linii de plata si puteti seta suma la care doriti sa jucati. Pariurile oferite vor incepe la 0,02, astfel incat pariul minim pentru toate linii de plata sa fie de 0,40 fiecare rotire. Cilindrii inalti se vor bucura de pariul maxim care este de 100,00 pentru fiecare oferta si aduce o plata mai buna si mai mare.

Simbolurile care se asteapta la joc sunt sulita orientala care este acoperita in sange, dragonul de aur, si plin de bani, carti de joc, diamante, inimi, spatii, sabii, membri de sex feminin si seful yakuza.

No comments

Leave a Reply