Alege Pacanele

Crazy Bot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Crazy Bot

Joaca gratis pacanele Crazy Bot onlineCrazy Bot s-a lansat si este un joc de cazino distractiv disponibil pe site-ul producatorului rus Fugaso. Tambururile jocului de pacanele sunt 5 cu 20 de linii de plata fixe si sunt centrate pe functionarea defectuoasa a androidului care sa infuriat din cauza cristalelor stralucitoare. Extractia pietrelor pretioase nu este ceva simplu, deoarece jocul are o volatilitate medie. Cu toate acestea, exista destule recompense pe care le puteti bucura in masura in care continuati sa jucati.

Joaca gratis pacanele Crazy Bot online

 

Jocul acesta de pacanele incepe cu scena de deschidere, in cazul in care robotii obisnuiti se transforma in boti nebun. Micile roboti fusesera in implosia funky cauzata de cristale puternice, iar unitatea lor de procesare nano nu mai functiona. Robo-nutterul va fi indoit iadul pentru a obtine mainile mecanice pe alte cristale si ar trebui sa-l ajute atunci cand incercati sa rotiti rolele, astfel incat sa puteti gasi potrivire combinatie de comori si pietre.

Aspectele vizuale ale jocului sunt diferite de celelalte jocuri slot pe care le puteti gasi chiar acum. Animatia cu tambur va scadea icoanele si nu va roti rolele, iar jocul in sine se gaseste in 3D. Jocul avea o interfata moderna si dispune de comenzi usor de folosit, astfel incat jucatorul sa se bucure de jocul complet.

Joc de cazino cu simboluri speciale

Salabticul jocului de pacanele Crazy Bot este o icoana salbatica si poate inlocui alte pictograme platite la role. Pictograma de bonus poate aparea pe primul, al doilea si al treilea rola si poate duce la o caracteristica a caderilor libere care vine cu multiplicatorul.

No comments

Leave a Reply