Alege Pacanele

Music Stage

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Music Stage

Jocul de cazino online Music Stage gratuitSlotul online Music Stage este jocul de pacanele dezvoltat sub PlayPearls si este vorba de viata stelei pe un slot cu 5 tambururi dezvoltat pentru iubitorii de muzica. Cu acest joc, aveti sansa de a juca la o audienta mai mare, astfel incat sa puteti seta inregistrarea, dar puteti pastra o cheie scazuta daca doriti sa va conectati mai bine la ascultatori.

Jocul de cazino online Music Stage gratuit

 

Jocul acesta de pacanele este alcatuit din 20 de linii de castig si nu este menit sa va faca un nume mare sau sa va faca sa jucati in pub-ul local. Cu toate acestea, jocul este vorba despre obtinerea de bonusuri in numerar si o sansa de a asculta niste sunete in timp ce jucati.

Jocul ofera salbatice si rotire gratuita si nu exista nici un joc de imprastiere sau bonus care ar trebui sa va asteptati sa vedeti in joc.

Joc cu simboluri speciale

Pictograma gratuita de rotire este microfonul clasic si exista trei dintre ele care obtin jucatorului 8 rotiri cu 8 credite. Cele patru pot saculeze 15 monede cu 15 runde. Ultimii cinci vor da 40 de credite cu 40 de rotiri. Astfel de rotiri gratuite nu pot fi declansate. Nu exista un multiplicator care vine cu jocul, dar prin obtinerea a cinci din placi, atunci jackpot-ul va fi prea mic.

Simbolurile jocului sunt 11, iar pariurile se gasesc intre 0,10 si 4 credite si functioneaza cu 2 pana la 80 de monede in general. Linii de plata sunt ajustabile pentru a putea juca pe orice numar doriti, dar trebuie sa fiti constienti de faptul ca reduceti si sansa de a castiga castiguri mari cu mai putine linii de plata.

No comments

Leave a Reply