Alege Pacanele

Penguin Vacation

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Penguin Vacation

Joaca gratis pacanele Penguin Vacation onlinePenguin Vacation este un joc de cazino despre vacanta facuta de pinguini. Acest joc de pacanele are 20 de linii de plata cu 5 role se poate juca pe site-ul Play Pearls. Asemenea creaturi vor sa mearga la vacanta si nu ar trebui sa fie nimeni care sa le nege aceasta sansa.

Joaca gratis pacanele Penguin Vacation online

 

Din moment ce pinguinii sunt creaturi generoase, nu va deranjeaza sa veniti cu ei in vacanta. De asemenea, este timpul sa va bucurati de inghetata, diapozitive de gheata si igloane. In cazul in care nu va place ideea de frig, atunci ar trebui sa aveti cu voi, fiecare articol sa va incalzeasca.

Femela cu pinguini de sex masculin duce la un credit de 75 pana la 100 de credite. Atunci veti obtine cinci simboluri. O tigla, unde exista o inghetata care are cuvantul “pinguin”, se joaca ca o salbaticie si este cea mai valoroasa, deoarece da schimbarea a 200 de monede. Prin obtinerea unui numar de astfel de icoane, veti avea mai multe sanse de a castiga jackpotul.

Caracteristici speciale ale jocului de cazino online

Cand trei dintre simbolurile bonusului apar pe ecran, atunci veti deschide runda bonus. Jocul bonus va va duce la caracteristicile in care exista pinguini frenetice si gheata. In acest fel, puteti obtine rotiri gratuite, dar nu un joc nou nivel.

Pentru a incepe sa jucati, trebuie sa decideti daca doriti sa pariati, de la 0,10 pana la 1,00. Cand aceasta suma este pusa pe toate liniile de plata, totul se adauga, dar maximul pe care jucatorul il poate paria este de 20 de credite.

No comments

Leave a Reply