Alege Pacanele

Ocean Riches

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Ocean Riches

Jocul de cazino online Ocean Riches gratuitSlotul online Ocean Riches este un joc de cazino gasit pe siteul PlayPearls si tema sa sunt sirenele. Are culori vii si viata marina din acest joc arata prea uimitoare si se va asigura ca respiratia ta este indepartata. Jocul se bazeaza pe 50 de linii de plata cu 5 role.

Jocul de cazino online Ocean Riches gratuit

 

Jackpot-ul jocului este x1000 si exista o varietate de salbatice care nu ati mai auzit pana acum. Cu astfel de salbatice, atunci partidul subacvatic va fi dus la un nou nivel.

Jocul vine cu cateva surprize. Chiar daca jocul include sirene rosii si regate asa cum se intampla intr-un film Disney, acest joc are o vibratie matura cu el si au fost evidentiate de imaginile gasite pe ecran.

Fiecare detaliu al acestui slot online arata intrigant la nivelul sau, iar sirena a fost incadrata in coral si coaja si este pretul tuturor simbolurilor. Cu toate acestea, aceasta pictograma este inca dezamagitoare, deoarece prin obtinerea a 5 dintre ele, veti obtine 8 monede. Pictograma Logo este singura care o poate bate si duce la 10,00 de monede.

Joc de caino cu simboluri speciale

Cand vine vorba de salbaticia din acest joc, sunt sase dintre ei; exista standardul salbatic si alte 5 care pot fi declansate de catre scatter. Scatterul care arata ca un piept de comori, atunci cand apare, atunci jucatorul ajunge sa aleaga intre salbaticie si pestele multi-colorat. Ele sunt galben, violet, roz, verde si albastru, fiecare vine cu numarul de rotiri gratuite si de multiplicator.

No comments

Leave a Reply