Alege Pacanele

Monkeys of the Universe

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Monkeys of the Universe

Jocul de cazino online Monkeys of the Universe gratuitCu slotul online Monkeys of the Universe este timpul sa explorati spatiul cu cimpanzeii dedicati. Acestia va vor ajuta sa luptati impotriva terorilor universului si va pot descoperi premiile ascunse in timp ce faceti asta.

Jocul de cazino online Monkeys of the Universe gratuit

 

Jocul de pacanele Monkeys of the Universe are 10 linii de plata cu 5 role si tema sa este o lume comica a SF, care este plina de pericol si aventura. Datorita numarului de linii de castig ale jocului, este usor sa jucati acest joc chiar si pentru cineva care nu are experienta.

Jocul de pacanele are o grafica intergalactica si exista doua caracteristici bonus care iau jucatorul pana la adancimea spatiului. Cu toate acestea, jocul nu prezinta niciun fel de simbol salbatic.

Jocul in sine este atractiv. Clipul de intro este suficient pentru a face ca jucatorul sa fie cuplat. Estetica jocului include stele, fulgere si explozii cu cimpanzeul mega cu propria sa echipa care face aparitia la bobina si jocul in sine este uimitor vizual.

Pentru a incepe jocul, jucatorul trebuie sa decida cat de mult doreste sa parieze. Jucatorul poate alege sa joace pornind de la 10 centi pana la 50 de dolari. Cu cat este mai mare miza, cu atat vor fi mai mari castigurile.

Simboluri de slot online

Bonusul scatter al jocului este un crucisator spatial. Pentru a castiga jocul, trebuie sa obtineti cinci membri ai echipei, deoarece ei vor aparea pe ecran. Mega este liderul grupului si este, de asemenea, cel mai apreciat. Obtinerea a cinci dintre ele duce la un jackpot de 5.000 de credite. Alte simboluri ale jocului sunt simbolurile comune.

 

No comments

Leave a Reply