Alege Pacanele

Club 2000

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Club 2000

Jocuri Pacanele Club 2000 Online GratisClub 2000 este un joc de cazino care combina doua jocuri intr-o singura. Exista sloturi video auxiliare, care includ 3 randuri si 3 role. Exista, de asemenea, o linie de plata si acest lucru ajuta jucatorul sa castige masiv.

Club 2000 Online Gratis

 

Jucatorii au sansa de a se bucura de una sau de doua bobine care apar pe ecranul jocului, unde exista simboluri scatter cu plati generoase care pot atrage atentia jucatorului.

Simboluri de joc de cazino

Exista diferite caracteristici ale slotului video, cum ar fi caracteristica de redare automata. Calculatorul poate roti pana la 100 de rotiri fara implicarea jucatorului. Este posibil ca jucatororul sa fie redat pe ecran complet. Fundalul jocului include canapele din piele, cocktailuri si sticle.

Cele doua role ale acestui joc au fost impartite orizontal si arata la fel in fiecare parte. Simbolurile jocului sunt comune cu sloturile. Sunt sigla SLP, clopotul de aur, pepene verde, capsuni, frunze de trifoi, afine, fructe albastre, portocale, lamai si mure.

Caracteristicile slotului video

Rotirea rolelor jocului este usoara si in acelasi timp simpla. Jucatorul poate folosi rotirea rapida sau bara de spatiu. Jucatorul se poate bucura de cele doua sloturi cu trei role simultan. Atunci cand cele doua role sunt active, pariul general ar trebui sa creasca. Pariul poate fi intre 1 si 250 de monede. Optiunile pot fi decise pe utilizarea functiei in-play si sunt plasate pe un picior al unui ecran, ceea ce asigura ca jucatorul poate accesa cu usurinta.

Simbolul clubului misterios este un triunghi portocaliu cu club de cuvinte pe el, cand jucatorul primeste doua dintre ele, va castiga automat.

No comments

Leave a Reply