Alege Pacanele

King Bam Bam

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

King Bam Bam

Joaca gratis pacanele King Bam Bam onlineKing Bam Bam este un joc de pacanele bazat pe regele junglei. Jocul se bazeaza pe o animatie 3D cu o actiune bonus mare. Jocul are 40 de linii de plata cu joc cu 5 role. Exista cinci simboluri de artefacte si ele sunt in cascada daca exista o combinatie castigatoare. Acest slot video are caracteristica unica de pariere XXL si ofera trei nivele diferite pentru pariuri. Fiecare nivel superior ofera recompense potentiale si salbatice in plus, cu numeroase icoane multiplicatoare. Jocul acesta de pacanele poate plati peste 2.225.000 de monede.

Joaca gratis pacanele King Bam Bam online

 

Tamburele jocului se proiecteaza pe ruinele unei civilizatii antice americane si arata detaliile cazului in dezvaluirea sculpturilor de piatra in orasul care se sfarama. Cu toate acestea, regele din oras este un babuin puternic si se aseaza cu mandrie pe tron ​​in apropierea rolelor, de unde supravegheaza toate actiunile care au loc.

Actiunea in joc este unica si ofera jucatorului o sansa de a se bucura de jocul care nu este obisnuit. Simbolurile jocului nu apar la tambur, dar scad din partea superioara a jocului in partea de jos si fac blocuri de 5×4.

Simboluri slotului video King Bam Bam

Simbolurile jocului de pacanele sunt blocul maro, blocul portocaliu, blocul rosu, blocul verde, blocul albastru si blocul roz. Altele sunt blocul auriu cu violet, blocul auriu cu albastru, blocul auriu cu gri si blocul turcoaz.

Cand un jucator primeste trei pana la cinci blocuri de aur pur, atunci are 10, 15 si 25 de jocuri gratuite. Un simbol salbatic este adaugat pe role dupa fiecare rotire si ii ajuta pe jucatori sa umple un decalaj intre simbolurile platitoare.

No comments

Leave a Reply