Alege Pacanele

Karaoke Stars

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Karaoke Stars

Jocul de cazino online Karaoke Stars gratuitKaraoke Stars este jocul de pacanele care va ofera o sansa de a va impresiona prietenii din cauza priceperii vocale. Este un joc de cazino retro care este, in acelasi timp, intuitiv si usor de jucat. Are grafica nostalgica, dar cu castiguri mari.

Jocul de cazino online Karaoke Stars gratuit

 

Caracteristicile jocului de pacanele

Jocul Karaoke Stars are o grafica simpla, in timp ce se refera la epoca de aur cand oamenii se jucau inca in cazinourile reale. Un fundal al unui joc va descrie podeaua cazinoului ocupat si un numar de randuri care se pot intinde pana la locul in care ochiul poate vedea. Fundalul jocului de cazino este albastru stralucitor in care canta stelele de karaoke. Exista mici personaje care canta sau danseaza in apropierea rolelor. Restul aparatului are un tabel mare de plati in partea de sus si exista putine butoane de comanda gasite sub role.

Simbolurile jocului de cazino

Modul de joc al jocului este simplu si va trebui sa faceti doar cativa pasi daca doriti sa rotiti rolele. Jocul acesta de pacanele are 3 role si o singura linie de plata orizontala ce le traverseaza in mijlocul acestuia. Scopul pe care il ai este sa incerci tot ce ai mai bun, pentru a obtine combinatia castigatoare gasita pe linii de plata si poti declansa premii in bani in acest fel. Jocul are niveluri diferite de pariere si depinde de dvs. sa decideti cat doriti sa pariati.
Sapte rosu seste un simbol comun pe aceste role si poate fi in valoare de 2, 4 si 6 ori pariul pe care l-ati setat. Cand obtineti o combinatie de 2 septari rosii, pariul este inmultit cu 16. Alte combinatii castigatoare necesita 3 simboluri identice.

 

No comments

Leave a Reply