Alege Pacanele

Gold Rally

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gold Rally

Jocul de cazino online Gold Rally gratuitCare este cel mai mare noroc? Este chiar atunci cand descoperi diamante. Acesta este si motivul pentru care au fost create atat de multe jocuri de pacanele gratuite cu aceasta tema. Playtech a descoperit un mod de a incorpora culorile in viata in alb si negru a minerilor – mai ales prin bijuterii. Intreaga experienta a jocului este foarte vizuala si acest joc este foarte placut.

Jocul de cazino online Gold Rally gratuit

Dar acest joc ar emai mult decat efecte vizule placute. Are tunele si vagoane de transport. Exista si simboluri ce prezinta pietre pretioase. Jocul este frumos decorat cu un tunel stralucitor in partea drerapta. Liniile castigatoare sunt si ele foarte creative – fara sa faca jocul mult prea luminos. Pentru a juca acest joc trebuie sa cunosti regulile de baza – butoanele ce trebuie apasate pentru a plasa pariul maxim si pentru a invarti rolele aparatului de slot.

Gold Rally” este un joc de aparat de tip slot cu 3 role si 8 linii castigatoare, ceea ce este o veste buna pentru jucatori. Aceia ce apreciaza jocurile cu 3 role vor avea o surpriza deoarece jocul le ofera sanse mari de castig. Cu 8 linii castigatoare, sansele sunt in favoarea jucatorului. Simbolurile fac referire la aur. Vestul Salbatic isi face prezenta in joc. Simbolurile prezinta cantare, potcoave, dinamita si altele. Va trebui sa invarti rolele pana gasesti simbolul scatter. Castigul va veni atunci cand simbolul scatter apare pe o lini castigatoare.

Dar vor fi necesare 5 simboluri scatter. Cantarul scatter este simbolul care iti va aduce jackpot-ul progresiv. Acest lucru inseamna ca fiecare simbol de pe rola este o colectie de cantare. Poate fi destul de greu de obtinut, dar nu imposibil.

No comments

Leave a Reply