Alege Pacanele

Golden Games

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Golden Games

Joaca gratis pacanele Golden Games onlineGolden Games” este un joc de pacanele gratuit creat de Playtech. Acesta are 5 role si 25 de linii castigatoare. Numarul mare de linii castigatoare iti ofera sanse mai ari de castig. Jocul se numeste „Golden Games” deoarece este un tribut adus campionatelor sportive din lume. Jocul se desfasoara in jurul lumii si are simboluri ce prezinta diverse evenimente mondiale. Este un joc dragut ce are indeajuns de multe caracteristici ca sa iti starneasca interesul.

Joaca gratis pacanele Golden Games online

Pariul minim ce poate fi pasat este 0,01$ si este potrivit si pentru jucatorii ce mizeaza putin si pentru cei ce mizeaza intermediar. Optiunile de pariere sunt uriase, iar pariul minim este chiar mic. Jocul prezinta campionate si alte evenimente ca: aruncarea sulitei, tenis, baschet si altele. Avand in vedere jocurile olimpice de la Rio, poti juca acest joc de pacanele si chiar castiga.

Golden Games” este un joc de aparat de tip slot ce poate fi jucat atat pe telefonul mobil, cat si pe desktop. Poti oricand sa il joci cand esti plictisit la birou. Simbolurile sunt frumoase. Jocul ofera recompense si castiguri excelente. Este o incantare pentru toti cei ce aleg sa joace acest joc de slot. Jocul este disponibil atat cu bani virtuali, cat si cu bani reali, iar jucatorii sunt nerabdatori sa isi incerce castigul.

Jocul are o runda bonus si o runda scatter. Pariul maxim ce poate fi plasat este de 25$. Urmareste medalia – caci ea este simbolul wild al jocului. Acesta inlocuieste toate celellate simboluri pe rolele aparatului de pacanele si creste sansele de castig. Simbolul scatter ar jocului este aruncatorul discului. Poate aparea oriunde pe rolele aparatului si iti poate aduce castiguri mari. Simbolul tortei te anunta ca runda bonus a fost deblocata.

No comments

Leave a Reply