Alege Pacanele

Funky Monkey

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Funky Monkey

Funky Monkey gratis joc ca la aparate onlineFunkey Monkey” este un nume vibrant pentru un joc de aparat de slot. Jocul este creat de Playtech si este disponibil pe toate platformele. Te asiguram ca daca iti place muzica si distractia te vei indragosti de acest joc deoarece are ca tema o maimuta muzicala. Da, asa e! Este o idee inovatoare pentru un joc de pacanele gratuit. Daca ai nevoie de un joc de slot ca sa te inveseleasca, acesta o va face cu siguranta, prin culorile vii si maimuta vesela, alaturi de muzica de fundal. Jocul este ddeja foarte apreciat printre jucatori.

Funky Monkey gratis joc ca la aparate online

Jocul reprezinta o tentativa de amestec al jocurilor clasice cu caracteristicile moderne. Trebuie sa recunoastem ca Playtech a facut o treaba foarte buna. Pentru inceput, jocul are mai putine linii castigatoare ceea ce inseamna mai multe sanse de castig. Designul minimalist inseamna o sanse mai mici ca jucatorul sa fie distras. Este un joc bun.

Unele jocuri de pacanele sunt pline de lumini stralucitoare si fundaluri extrem de luminoase, lucru care poate distrage jucatorul. Unii jucatori prefera lumini mai pale si mai putine elemente ce le pot distrage atentia de la jocul de aparat de tip slot. Pentru acestia, jocul este o surpriza placuta. Grafica jocului este antrenanta, totusi. In partea dreapta a ecranului, deasupra rolelor o vei putea vedea pe Funkey Monkey. Numai uitandu-te la aceasta mascota, te vei simti mai vesel. Acest joc de aparat de tip slot online ti-a pregatit multe surprize.

Tabelul castigurilor este disponibil in partea de sus a ecranului. Butonul „bet one” de sub rolele aparatului de pacanele este folosit pentru cresterea pariului. Chiar si cu cel mai mic pariu poti castiga x10 pana la x800 din suma pariata. Jackpot-ul iti va aduce un castig de x2500 din pariu. Pariind cea mai mare suma iti poate creste sansele de castig al jackpot-ului.

No comments

Leave a Reply