Alege Pacanele

Dragons Gold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Dragons Gold

Jocul de cazino online Dragons Gold gratuitDragons Gold slot este un joc de pacanele care se bazeaza pe aur si dragoni. Acest joc de cazino se gaseste la PlayPearls si se deschide cu gheare stralucitoare si cateva lumini frumoase. Jocul se simte ca un loc misterios si ascuns. In cazul in care nu sunteti prea repede, atunci veti vedea oul balaurului. Acesta este un semn bun atunci cand vine vorba de un joc.

Jocul de cazino online Dragons Gold gratuit

 

Titlul jocului este alcatuit din majuscule cu aur. Jocul are loc pe 25 de linii de plata cu 5 role. Simbolurile functioneaza ca amestec de litere care reprezinta un numar mare de imagini si carti de joc. Imaginile imaginilor de pe ecran sunt dragonul de foc, scroll, bijuteria stralucitoare si o carte. Exista, de asemenea, o muzica medievala, dar nu este prea distincta.

Jocul arata grozav atunci cand vine vorba de layout-ul si daca ati lovit o rotire castigatoare, icoanele vor veni in viata. De exemplu, cerul din spatele turnului va arata amenintator, in timp ce bijuteria intr-o bijuterie verde va deveni mai stralucitoare si se va roti in jur. Icoanele Scrisoare se vor intoarce, de asemenea, in jurul valorii de cauta ca noduri.

Caracteristicile jocului de cazino

Linii de plata ale acestui joc au fost reparate, dar veti avea cateva optiuni pentru cat de mult pariati. Tabela de plati este oarecum ciudata, deoarece nu va afisa icoane in functie de cat de mult merita. Arma pumnalului este cel mai inalt simbol, urmata de o carte cu bijuterii, in timp ce un sul nu merita prea mult. Pentru simbolul cardului, Jack merita mai mult decat regina si regele.

No comments

Leave a Reply