Alege Pacanele

Deep Sea

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Deep Sea

Joaca gratis pacanele Deep Sea onlineDeep Sea este un joc de cazino bazat pe un peste furios cu rechini amenintatori gasiti sub mare. Acest slot online este dezvoltat sub Playpearls si este disponibil pe 20 de linii de plata cu 5 role.

Joaca gratis pacanele Deep Sea online

 

Cand incepeti sa jucati acest joc de cazino, atunci veti observa sunetul, care este de cateva batai si are o bucla continua. Marea pare de culoare deschisa si este superba albastru deschis, cu unele bule care au aparut in multe parti. Exista coral albastru inchis, care are si verde si galben. In partea de sus, jocul are capitale albe si caracatita jucaus cu pufferfish care sunt acolo pentru a oferi companiei.

Tamburele sunt alcatuite cu creaturi infricosatoare si sunt in fundalul albastru mai deschis. Arata amenintator si ascutit. Pe langa rechin, alte simboluri sunt palaria capitanului, a pestelui si a unui colac de salvare. Altii sunt o ancora, o bobina de corali, caracatita si delfin. Scatterul este o stea de mare galbena. Salbaticul este un raufacator de rechin, desenat ca un desen animat.

Caracteristicile jocului de cazino Deep Sea

Este usor sa modificati setarile jocului. Pariul se gaseste intre 0,1 si 4 dolari. Nu puteti alege linii de plata deoarece acestea au fost fixate si acest lucru este limitat la un anumit nivel. De asemenea, jocul nu are pariul maxim. Rechinul este cel mai mare simbol platitor. Prin obtinerea a 5, jucatorul obtine 30 de credite, obtinand 4, primeste 10 credite, iar prin obtinerea a 3, jucatorul obtine 5 credite.

No comments

Leave a Reply