Alege Pacanele

Enchanted Lot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Enchanted Lot

Joaca gratis pacanele Enchanted Lot onlineLumea reala poate deveni provocatoare si este uneori plictisitoare in comparatie cu universul fantastic care exista in mintea artistului. Jocul acesta este un joc de cazino nou, care este dezvoltat de PlayPearls si este populat de creaturi care arata ca zane.

Joaca gratis pacanele Enchanted Lot online

 

Jocul de cazino Enchanted Lot este jucat pe 25 de linii de plata cu 5 role si intervalul de pariere se gaseste intre 0,25 si 25 de credite pe fiecare linie. O persoana poate folosi butonul rosu minus si plus gasit la bara de comanda pentru a alege cat de mult sa pariezi. Puteti sa tineti apasat butonul daca doriti sa activati optiunea de joc autospin. In acest fel, jocul va urma un curs propriu de ceva timp.

Simbolurile slotului video Enchanted Lot

Jocul are un numar de scut ca artefacte si este acoperit in multe simboluri care poarta puterea de a inlocui simbolurile de baza ori de cate ori se gaseste la role. Un simbol magic de mana este scatter si este in valoare de 1000 de credite suplimentare atunci cand face mana castigatoare. O minge de cristal este imprastiata si ofera jucatorului sansa de a juca ruleta enchanted. Cu jocul bonus, jucatorul poate obtine roata virtuala de bonus, ceea ce inseamna ca riscati astfel de credite in plus, se va achita.

Jocul este usor de jucat de oricine, poate fi accesat de toata lumea si are o atmosfera placuta, iar jucatorul nu se va plictisi in timp ce asteapta sa inscrie niste bani. Modul de joc este obisnuit si se gaseste in alte jocuri ale aceluiasi dezvoltator.

No comments

Leave a Reply