Alege Pacanele

Dazzling Gems

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Dazzling Gems

Jocul de cazino online Dazzling Gems gratuitIn cazul in care nu sunteti multumit sa asteptati doar pentru a putea castiga la loterie, va trebui sa faceti o excursie pentru a merge in mine si acolo puteti sape pentru a obtine bijuteriile cu acest joc de cazino de la PlayPearls.

Jocul de cazino online Dazzling Gems gratuit

 

Jocul acesta de cazino are senzatia de desen animat si acest lucru face ca acesta sa fie distractiv si distractiv sa joci dintr-o data. Fundalul rulourilor este o cariera veche cu mina si ei pot transporta jucatorul in zilele in care Gold Rush avea loc in Deep South. Cu toate acestea, nu puteti obtine aur cu acest joc, dar va veti bucura de bijuteriile care apar pe ecran in timp ce jucati. Pietrele pretioase pe ecran sunt de argint, galben, rosu, verde, albastru si violet. Exista vulturi care se ridica deasupra capului cu cactusul sub ea. Exista, de asemenea, un banjo care joaca un coloana sonora in fundal si ceea ce ramane este sa stiti daca veti fi norocosi sa castigati sau nu.

Pentru a castiga acest joc, va trebui sa combinati trei simboluri. Simbolurile au premii diferite si veti castiga in functie de simbolurile care compun combinatia. Gemul purpuriu in forma de inima este simbolul de varf.

Caracteristicile jocului de cazino Dazzling Gems

Jocul de cazino Dazzling Gems contine 20 de linii de plata cu 5 role. Puteti decide ce doriti sa jucati facand clic pe un mic buton de pe fiecare parte a rolei. Daca linia de plata nu este activa, aceasta va deveni gri. Valoarea monedei este intre 0,1 si 4 dolari.

No comments

Leave a Reply