Alege Pacanele

Bloody Marys Booty

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Bloody Marys Booty

Jocuri Pacanele Bloody Marys Booty Online GratisBloody Mary’s Booty este un joc de cazino online dezvoltat de PlayPearls si este vorba despre pirati. Jocul acesta de pacanele va provoaca cu toata conceptia asupra piratilor cruzi si vechi, dar, in acelasi timp, aveti sansa de a castiga mari.

Jocuri Pacanele Bloody Marys Booty Online Gratis

 

Jocul acesta de cazino este despre o fetita plina de bataie, dar vine cu ceva rasucire. Nu este o femeie cu care sa te poti manca. Cand jocul se deschide, in calitate de jucator, veti fi deschis la scena idilica si exista o marea turcoasa blanda care se lipeste de plaja desertului.

Jocul va continua cu Bloody Mary cu papagalul ei facand aparitia. Stapaneste pe role. Parrotul va intoarce capul la tine in timp ce Maria clipeste si ea.

Simbolurile jocului sunt legate de pirati, sunt Bloody Mary, harta de comori, papagal, piept de comori, monede de aur si galeon.

Cel mai mare simbol platitor este Bloody Mary. Prin rotirea a cinci, jucatorul este capabil sa castige pana la 1.000 de ori. Puteti obtine premiul daca potriviti trei dintre aceste simboluri, dar unii vor plati mai mult altora. Un craniu cu taietura incrucisata este o salbaticie, in timp ce simbolul bonusului este harta de comori. In timpul jocului bonus, fiecare piesa vine cu multiplicatorul.

Caracteristicile jocului de cazino Bloody Mary’s Booty

Jocul are 25 de linii de plata cu 5 role. Linii de plata au fost fixate, ceea ce inseamna ca nu le puteti modifica. Puteti schimba pariul, ceea ce inseamna ca puteti paria in continuare, in functie de cat doriti.

No comments

Leave a Reply