Alege Pacanele

Beat The Bobbies

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Beat The Bobbies

Jocul de cazino online Beat The Bobbies gratuitBeat the Bobbies slot gameeste un joc de pacanele gratuit pe care il vei cauta daca vrei sa faci parte din furturile inregistrare de istoria britanica. Va fi unul din cele mai mari intalnite. Cu ajutorul lui Stacey, este timpul sa eviti politistii britanici ca sa poti fura bijuteriile coroanei pastrate in siguranta de familia regala. Totusi, nu este usor sa faci acest lucru, deoarece trebuie sa te feresti nu numai de politisti, ci si de postas, majordomul regal si femeia de serviciu.

Jocul de cazino online Beat The Bobbies gratuit

Beat the Bobbies slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu 5 role si 243 de posibilitati de castig. Jocul este echipat cu numeroase caracteristici gratuite si te va ajuta sa castigi. Rolele aparatului de pacanele sunt colorate si acoperite cu diverse personaje. Fiecare simbol din joc are propria valoare, iar atunci cand afisezi trei sau mai mullte, vei incasa castigul. Este posibil sa inveti informatii despre fiecare simbol daca vei accesa tabelul castigurilor disponibil in coltul din dreapta al ecranului.

Simbolurile jocului

Beat the Bobbies slot game” este un joc de video slot cu efecte sonore clasice. Simbolurile sunt desenate si se incadreaza perfect in tema jocului. Jocul se desfasoara cursiv, fara intreruperiBeat the Bobbies slot game” este echipat cu simboluri speciale: rotiri gratuite, simboluri scatter si wild. Politistii sunt simbolul wild al jocului.

No comments

Leave a Reply