Alege Pacanele

Aztec Rising

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Aztec Rising

Jocuri Pacanele Aztec Rising Online GratisMexicul, cu a lui cultura Azteca, a fost mereu prezent in temele jocurilor de slot si pare sa ii atraga pe toti. „Aztec Rising slot gameeste un joc de pacanele gratuit are 25 de linii castigatoare si 5 role si este echipat cu caracteristica gamble, extra spin si runde bonus.

Jocuri Pacanele Aztec Rising Online Gratis

Aztec Rising slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit pe care il vei aprecia chiar daca nu esti interesant de tema jocului. Acest joc de aparat de pacanele este bazat pe cultura Azteca si poate fi luat ca si punct de referinta pentru tema junglei si a animalelor. Jucatorul decidece vrea sa castige, dar trebuie sa afiseze trei sau mai multe simboluri identice pe o linie activa. Chiar daca pare un joc limitat cu putine caracteristici, ofera sansa de a te distra grozav in timpul jocului.

Simbolurile jocului

Jocul este controlat foarte usor. Meniul de pariu este accesibil si de aici poti stabili cat de mare sau de mic va fi pariull plasat. Jocul prezinta optiunea de a activa pariul maxim. Atunci cand castigi, poti folosi optiunea gambling. Poti chiar selecta culoarea jocului. In timpul jocului, tema Azteca acopera aproape tot jocului. Atunci cand joci cu bani, vei descoperi cat de usor vei incasa castigurile.

No comments

Leave a Reply