Alege Pacanele

Beez Kneez

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Beez Kneez

Joaca gratis pacanele Beez Kneez onlineNu este usor sa gasesti creaturi pufoase in jocurile de cazino. Asta nu inseamna ca trebuie sa te opresti in invartitul rolelor aparatului de pacanele. „Beez Kneez slot gameeste un joc de pacanele gratuit cu 25 de linii castigatoare si 5 role. Ecranul este vesel si luminos si intampina fiecare jucator cu fundalul sau cu cer senin si albinele zumzaitoare ce contribuie la efectele sonore.

Joaca gratis pacanele Beez Kneez online

Beez Kneez slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit echipat cu simboluri ca: albine, mere, flori, ciuperci, omizi, libelule, stupuri si fluturi. Jocul se desfasoara intr-un urias stup, intr-o frumoasa zi de vara. Jocul iti induce o stare de bine.

Albinele ce danseaza sunt simbolul cel mai valoros al jocului si cei fi incanta de castig atunci cand vei reusi sa afisezi cinci astfel de simboluri. Vei fi recompensa tcu pana la 5000 de credite. Simbolul wild al jocului este coconul mov ce iti va dubla banii.

Modalitatea de castig

Beez Kneez slot game” este un joc slot gratuit in care, atunci cand afisezi trei albine lucratoare, vei incasa un premiu special. Acesta te va purta intr-o alta sectiune plina de flori roz frumoase. Iti vei putea multiplica pariul cu 100. Daca reusesi sa afisezi coconul, vei primi rotiri gratuite. Daca afisezi trei astfel de simboluri, vei primi 15 rotiri gratiute, daca afisezi 4, vei primi 20 de rotiri gratuite si daca afisezi 5, vei primi 25 de rotiri gratuite. Poti sa activezi optiunea gamble ce poate sa iti creasca castigul x5, si iti poate acorda, astfel, pana la 3.200.000 de monede.

No comments

Leave a Reply