Alege Pacanele

African Sunset

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

African Sunset

Jocul de cazino online African Sunset gratuitAfrican Sunset este un slot online genial cu 5 role si 15 linii castigatoare fixe care este realozat de producatorul de pacanele Game Art Software. Acest joc senzatioanle este bazat pe savana africana si marile animale care locuiesc acolo. Jocul este pur si simplu uimitor. Este colorat, stralucitor, si capabil sa aduca multa bucurie in mintile jucatorilor. Fundalul jocului este reprezentat chiar de Africa. In afara de asta toate simbolurile, animatiile, grafica si sunetele reprezinta perfect continentul african. Sa joci la aesct joc e ca si cum mergi intr-o calatorie in Africa cu adevarat. Jocul are fix 10 simboluri printre care rinocerul, girafa, leul, zebra si simbolurile cartilor de joc clasice.
La acest jocuri ca la aparate nu lipsesc rundele speciale si rundele bonus care vin cu simbolul scatter, simbolul wild, multiplicatori de castiguri si rundele de rotiri gratuite. Acest joc grozav este de asemenea capabil sa aduca niste premii superbe.

Jocul de cazino online African Sunset gratuit

 
Controalele acestui slot video sunt simple si usor de invatat. Se afla situate la partrea de jos a ecranului, unde mai gasim si un buton special numit butonul STOP. Apasand acest buton poti opri roti rolele slotului pe loc oricand doresti tu, asa cu se face si la pacanele in sala de joc. Jocul mai permite jucatorilor sa aleaga si viteza cu care se rotesc rolele. Nu lipseste nici butolul de auto-play daca doresti sa misti lucrurile mai rapid decat altii.
Marimea mizei poate fi ajustata de jicatori si variaza intre 0.01 si 0.5 monede pen fircare rotire. Pariul maxim este de 7.5 monede pe rotire si este probabil un pic mai in comparatie cu alte sloturi de pe piata.

No comments

Leave a Reply