Alege Pacanele

88 Riches

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

88 Riches

Jocuri Pacanele 88 Riches Online Gratis88 Riches este un slot video uimitor produs de compania Game Art Software. Acest super joc de pacanele este bazat pe bogata cultura antica a Chinei. Totul inclusiv grafica, animatiile si simbolurile sunt intr-un fel legate de tematica acestui slot online. Pe scurt, avem de a face cu un slot cu 5 role si 50 de linii castigatoare fixe. Acest aparat de joc este pretabil pentru rulaje mari dar si pentru mize foarte mici. Miza maxima este setata la 5, dar chiar si cu mizele acestea mici puteti castiga premii insemnate de pana la 10.000 de monede. Evident ca este un premiu senzational de castigat. Asadar, mizele pe fiecare linie pot varia intre 0.01 si 5, asa ca permite accesul oricarui tip de jucatori, chiar si incepatori.

Jocuri Pacanele 88 Riches Online Gratis

 

Numarul 88 este de fapt unul foarte special pentru cultura chinezilor. Asa cum cifra 7 are semnificatii superstirioase pentru occidentali, la fel 88 are anumite puteri pentru chinezi. Ei cred ca acest numar este capabil sa le aduca noroc si bunstare. Acest joc ca cele din salile de pacanele este facut special pentru a aduce niste avere si noroc in lumea jocurilor de tip slot video. In afara de asta, aproape toate simbolurile care apar pe role sunt simboluri de noroc si bogatie din cultura chineza.

In afara de aceste simboluri mai avem simbolul dragon care este simbol wild si simbolul yin & yang care este simbol scatter. Acestea sunt cele mai generoase simboluri din joc de pacanele. Runda bonus este declansata de simbolul scatter.

 

No comments

Leave a Reply