Alege Pacanele

Ancient Gong

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Ancient Gong

Joaca gratis pacanele Ancient Gong onlineAcest jocuri de pacanele cu 5 role si 243 linii difierite de castig. Dezvoltatorul acestui slot video este marele producator de jocuri Game Art Software. Acesta este unul dintre cei mai mari producatori de jocuri online din lume. La acest slot vei gasi cateva moduri de distractie si pentru a te bucura de toate aceste bunatati nu trebuie decat sa apesi cateva butoane. Jocul are o multime de runde bonus si caracteristici speciale cum ar si simbolul scatter si simbolul wild care aduc multime de rotiri gratuite si multiplicatori de castig.

Joaca gratis pacanele Ancient Gong online

 

Jocul acesta senzational se bucura si de o grafica livrata de cel cel mai bun din lume. Grafica, animatiile si alte caracteristici multi-media sint pur si simplu geniale aproape de perfectiune. Si tate aceste caratcteristici sunt in armonie deplica cu tematica slotului. Simbolurile alese este foarte important si iti amintesti in timpul jocului pentru un profit maxim. Avem o barca de aur, un Buddha care reade, un zurgalau de aur si alte simboluri interesante. In afara de simbolurile speciale si cele animate, mai avem si simbolurile cu carti de joc clasice, de la 10 la AS.

Controlul jocului Ancient Gong este de asemenea usor si simplu de invatat. Si pariurile pot varia generos intre 0.01 si 0.5, dar avem un slot care da un jakpot generos de 1250 monede care vine adus de cel mai valoros simbol al jocului, barca de aur. Simbolul gongul de auz este de asemenea foarte puternic pentru ca este cheia catre runda bonus de rotiri gratuite pentru ca este simbol scatter aici in slotul nostru. Simbolul wild este reprezentat de un simbol cu o cutie muzicala.

 

 

No comments

Leave a Reply