Alege Pacanele

Viking Legend

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Viking Legend

Joaca gratis pacanele Viking Legend onlineVikingii sunt cunoscuti drept barbari, navigatori neinfricati si jefuitori. Este momentul sa readuce la viata acesti bravi si puternici oameni cu jocul de pacanele Viking Legend. Jocul acesta de aparat de slot este echipat cu 5 role si 20 de linii castigatoare. Atunci cand luptatorii nordici se aliniazape rolele aparatului de slot, vin cu castiguri de 20.000 de credite ceea ce inseamna o comoara pentru luptatorul ce invarte rolele. Tot acum se activeaza si runda bonus cu 10 rotiri gratuite ce pot tripla castigurile.

Joaca gratis pacanele Viking Legend online

 

Vikingii sunt foarte cunoscuti in Scandinavia. Ei au fost grupul ce a putut cuceri Europa de Nord si cei ce si-au extins rutele comerciale catre Africa de Nord si Asia Centrala. Cultura vikingilor era bogata in muzica, literatura si arta.

Daca vrei sa incepi sa joci, trebuie sa plasei pariul pentru 1, 5, 10, 15 sau 20 de linii castigatoare. Pariul poate varia intre 0,01 si 2,00. Cu pariul plasat, este timpul ca rolele aparatului de slot sa se puna in miscare si sa genereze castiguri.

Simbolurile jocului

Simbolurile jocului includ cartile de joc clasice K, Q si J, dar si luptatori, conducatori, luptatori cu coifuri, scuturi rosii, scuturi verzi si scuturi albastre.

No comments

Leave a Reply