Alege Pacanele

Xcalibur

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Xcalibur

Xcalibur gratis joc ca la aparate onlineXcalibur slot machine este un joc de pacanele ce se desfasoara pe 50 de linii castigatoare si 5 role. Tema jocului este una medievala – legenda sabiei in stanca a regelui Arthur. Exista numeroase secrete magice ce pot fi utilizate pentru a debloca bonusuri si recompense ca expanded wild, jocul bonus special si rotiri gratuite ce aduc premii consistente. Jucatorul poate chiar incasa jackpot-ul de 1.000x pariul plasat.

Xcalibur gratis joc ca la aparate online

 

Povestea regelui Arthur este una din cele mai cunoscute legende din folclorul britanic. Povestea este despre un rege neinfricat ce si-a aparat poporul impotriva invaziei saxone. Legenda a fost spusa in diverse moduri de-a lungul istoriei.

Legenda este acum inclusa in acest joc de aparat de slot. Rolele aparatului de pacanele vor reinvia povestea medievala, alaturi de regina Guinevere, regele Arthur si vrajitorul Merlin. Alte simboluri din joc sunt armele medievale: sabii, coifuri, scuturi. Dragonul si simbolurile cartilor de joc A, K, Q si J sunt si ele prezente.

Modalitatea de joc

Cu peste 50 de linii castigatoare este posibil ca fiecare rotire sa vina cu premii. Daca vrei sa iti limitezi pierderea, trebuie sa limitezi numarul liniilor castigatoare cu care joci, la 1, 5, 10, 25 sau 50. Pentru a paria, trebuie sa alegi din cele 7 niveluri de pariere.

No comments

Leave a Reply