Alege Pacanele

Vampire Kliller

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Vampire Kliller

Jocul de cazino online Vampire Kliller gratuitVampire Killer slot este un joc de pacanele cu 15 linii castigatoare ajustabile si 5 role. Acest joc de slot are simboluri ce aduc castiguri mari, muzica buna, grafica grozava, iar simbolurile pot aduce castiguri de pana la x1.000 pariul plasat. Este momentul sa iei gloantele de argint si tepusa de lemn si sa ucizi vampirul.

Jocul de cazino online Vampire Kliller gratuit

 

Pentru a incepe jocul trebuie sa plasezi pariul. Pentru a stabili pariul trebuie sa accesezi panoul de control din partea de jos a ecranului. Pariul variaza intre 0,01 si 2 credite, iar jucatorul poate alege sa parieze pe 1, 3, 5, 10 sau 15 linii castigatoare.

Rolele aparatului de pacanele apar in fundalul ce prezinta castele infricosatoare invaluite in ceata. Imaginea ne introduce in atmosfera jocului asa ca poti incepe.

Scopul jocului este de a afisa intre 3 si 5 simboluri, de la stanga la dreapta. Daca sunt castiguri diferite, va fi acordat castigul cel mai mare.

Simbolurile jocului

Simbolurile jocului sunt in numar de 11. Trei dintre ele sunt asasini de vampiri: un om ce se uita serios, si poarta o palarie de cowboy si o jaketa si fumeaza. Exista si un cavaler cu barba si o sabie ninja. Simbolurile jocului sunt realiste si includ si pistoale, gloante de argint si multe altele.

No comments

Leave a Reply