Alege Pacanele

Undines Deep

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Undines Deep

Joaca gratis pacanele Undines Deep onlineSlot online Undines Deep are 5 tambururi cu 10 linii de plata in cazul in care trebuie sa va aventurati sub apa. Veti intalni diferite tipuri de creaturi in apele intunecate si adanci. Cand va decideti sa veniti pentru a obtine aerul, atunci puteti fi de 9000 de ori mai bogati.

Indiferent daca jucati la pacanele folosind fise sau bani reali, va veti putea bucura de multiplicatori, trasaturi de pariere, rotiri gratuite, scatters si salbatice.

Joaca gratis pacanele Undines Deep online

 

Inainte de a intra in apa, trebuie sa fiti gata sa explorati. Valoarea monedei jocului este de 0.01 pana la 5 linii. Butonul de rotire poate lovi viata in joc in timp ce rotirile automate ofera jucatorului o optiune de a roti rolele dar fara a ridica degetul.

Simbolurile din jocul de pacanele se bazeaza pe tema subacvatica. Exista diferite specii de pesti gasite pe role si ele includ caprioare maiestuoase, pesti de aur, portocale si meduze. Puteti gasi, de asemenea, crustacee neidentificate cu o creatura circulara. Jocul are un simbol al cartii de joc, insa acestea nu au caracteristici de joc si nu veti gasi regina si regina diamantelor. Asul si alte simboluri au o culoare gri inchis si arata ca si cum ar fi niste bulgari de ciment care au ajuns la fundul marii.

Este usor sa castigi cu acest joc in masura in care obtine simbolurile potrivite necesare pentru plata. Cand simbolurile scatter se afiseaza la cele cinci role, primesti bonus de spin gratuit si daca castigi, castigul este inmultit cu 3.

No comments

Leave a Reply