Alege Pacanele

Temple Cats

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Temple Cats

Jocul de cazino online Temple Cats gratuitTemple Cats este un joc de pacanele cu 5 tambururi si linii care contine pisici egiptene. Cu toate acestea, jocul ofera mai mult decat atat. Jucatorul este capabil sa aleaga o tema Cats online si va fi redata in formatele Flash si pe desktop. Jocul de cazino are un design clasic si are grila de 5×3 cu o animatie mai buna.

Jocul de cazino online Temple Cats gratuit

Pentru a obtine o cale in joc, trebuie sa incepeti prin stabilirea pariului. Valoarea monedei din joc porneste de la 0.01 pana la 1. Chiar si jucatorii care se afla pe buticul bugetar se pot bucura de joc. Miza poate fi de pana la 100 de monede pentru toate cele zece linii de castig. Un jucator poate creste viteza pentru care bobinele sunt capabile sa se rostogoleasca si poate alege sa redea functia de redare automata.

Simboluri de joc

Rotile jocului se gasesc in hieroglife si coloane care au fost gravate intr-o tableta in fundal. Jocul este atractiv, iar simbolurile jocului implica diferite tipuri de pisici si este legata de multe plati. Pisica care ofera o plata mai buna este cea care are gatul care a fost inconjurat cu aur. Se plateste pana la 2000 de monede cand doua sunt gasite la rand. Pariul care plateste cel mai mult este o printesa frumoasa. Cinci dintre ei au un jackpot de 5.000. Cartile de joc platesc mai putin si exista cinci simboluri in joc incepand de la 10 pana la un As. Cel mai bun salariu pe care il puteti obtine de la simbolurile obisnuite este de 150 cand primiti cinci simboluri similare.

No comments

Leave a Reply