Alege Pacanele

Blast Boom Bang

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Blast Boom Bang

Blast Boom Bang gratis joc ca la aparate onlineSlotul online Blast Boom Bang se bazeaza pe cartea de benzi desenate si este favoritul fanilor cartii de benzi desenate. Jocul de cazino are 5 role cu cele 50 de linii de plata care pot fi ajustate. Exista multe posibilitati de a castiga jocul si multi jucatori vor avea o explozie cand vor paria pe ea.

Blast Boom Bang gratis joc ca la aparate online

 

Jocul are un univers de joc care are un design coerent cu el. Nu este posibil sa renunti la invitatia de a se alatura universului super-erou unde are loc actiunea. Culoarea principala a jocului este de argint, negru si violet. Tamburul are aceste trei culori si acestea sunt deasupra fundalului abstract, la locul unde sunt gasite butoanele si comutatoarele. Exista, de asemenea, o nuanta de violet care face ca butonul de comanda sa se amestece bine in fundal in mod neted.

Jocul de cazino arata placut cand cineva se uita la el si piesa sonora este atat de simpla, cu o tema amenintatoare si simpla, care reminiscenteste super eroul acestei faimoase francize.

Pentru a incepe sa jucati, trebuie sa setati pariul in coltul din stanga sus. Cand faceti clic pe pictograma de moneda, veti putea sa modificati valoarea monedei si sa va adaptati la stilul de joc al jocului.

Caracterele epice ale jocului

Simbolurile jocului imita universul cartii. Puteti gasi 13 simboluri la placa de plati. Simbolurile de baza sunt cardurile comune incepand de la 9 pana la un As. Alte icoane sunt personajul personajului, supereroul feminin de sex feminin, contrapartidele de sex masculin, motocicleta cu viteza maxima si pictograma dinamic de pumn.

No comments

Leave a Reply