Alege Pacanele

Turning Totems

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Turning Totems

Joaca gratis pacanele Turning Totems onlineCand deschideti acest slot video, veti gasi nori peste scena desertului din America de Nord. Exista o formare completa de piatra mare, cu asezari care ofera animale de pescuit cu wigwams. Aparatul foto va mari pentru a arata formatia de rock mare si exista cinci standuri de totem. Exista un tanar baiat de american nativ care sta la stanga. Acesta este setarea slotului, iar stalpii totemului actioneaza ca niste role ale acestui joc de pacanele.

Joaca gratis pacanele Turning Totems online

 

Slotul video este frumos si exista cinci poli de totem care au aer colorat, cu amestecul de stalpi fericiti si prietenosi. In partea de sus a polilor, exista pasarile care zboara peste cap. Fiecare spin are stalpi care se rotesc pentru a dezvalui simboluri.

Simboluri de joc

Slotul video nu este acelasi cu ceea ce va puteti astepta la slotul cu cinci role. Simbolurile vor aparea aleator la polii si puteti ateriza diferite simboluri la un pol simultan. Pentru a obtine castigul, va trebui sa obtineti cel putin sase simboluri la poli. Obtinerea a sase dintre ele ofera o suma minima de castig, dar este posibil sa se aterizeze acelasi simbol de pana la 15 ori. Acesta este momentul in care au loc cele mai mari plati.

Deoarece nu exista linii de castig, veti folosi miza totala pentru intreaga rotire. Rozul care arata maniac este simbolul cel mai inalt de plata si da 1204x totalul mizei atunci cand primiti cincisprezece dintre ei. alte simboluri sunt pasari violente, portocalii, furios, simboluri albastru si verde.

No comments

Leave a Reply