Alege Pacanele

Sunset Delight

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Sunset Delight

Sunset Delight gratis joc ca la aparate onlineSlotul online Sunset Delight este o excursie la statiunea locala si este buna pentru suflet. Exista destule arsuri solare rosii cu inghetata. Acest joc de cazino este pentru cineva care doreste sa viziteze o plaja, dar nu-si poate realiza visul. Jocul este colorat si se bazeaza pe 5 linii de plata cu 3 role cu 5 linii de plata. Jackpot-ul de baza este in jur de 1.000 de credite si il poti amesteca cu un multiplicator de peste x100. Acest lucru face ca jucatorul sa fie cel mai bun castigator.

Sunset Delight gratis joc ca la aparate online

 

Ajunsi la gramezi de inghetata, s-ar putea suna cerul multor oameni. Conurile se gasesc la blat, in timp ce parcurile de distractii cu mare stralucitoare se afla in fundal. Exista trei bucati de arome diferite si ele sunt apropiate una de cealalta si exista unele care au tratat apa in ele. Daca faceti click pe butonul rotativ, faceti clic pe un buton de rotire, butonul va elimina intalnirea si intregul proces va incepe din nou. Jocul poate deveni hipnotic si poate fi distras usor de designul slotului online Sunset Delight.

Ori de cate ori exista o combinatie castigatoare, scoopurile incep sa sara in sus, iar pe ecran exista bule de valoare. Exista o coloana sonora cauzala care devine intensa in timpul jocului. Prin obtinerea a trei bucati de simbol scatter, cuvintele vor exploda in role si vor exclama ca ai avut cinci rotiri gratuite. Acestea sunt urmate de doua baloane care transporta roata wafer care a venit cu multiplicatorii.

No comments

Leave a Reply