Alege Pacanele

Well Of Wonders

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Well Of Wonders

Jocul de cazino online Well Of Wonders gratuitSlotul video Well of Wonders este jocul de cazino care aduce o diferenta vizuala in lumea jocurilor. Are un set foarte texturat de imagini si nu are role sau winlines, asa cum este comun in jocul traditional.

Jocul de cazino online Well Of Wonders gratuit

 

Acesta nu este jocul pentru cineva care doreste sa joace un joc traditional, deoarece este un joc diferit in sine.

In locul unei grilaje, exista un put in centrul de jos si exista un simbol in cazul in care jucatorul face click pe widgetul de joc. Imaginile nu se vor rostogoli si exista o explozie a icoanelor in adancimea unui put. Daca simbolurile sunt in aer, ele se rotesc incet. In cazul in care nu puteti sa potriviti simbolurile, acestea sunt eliminate si apoi puteti reda din nou. Cu toate acestea, in cazul in care faceti castig, icoanele de potrivire dispare si apoi imaginile noi isi iau locul.

Cum se joaca slotul video Well of Wonders

Jocul se bazeaza pe noile caracteristici si incepe cu combinatia castigatoare. Jucatorul trebuie sa aiba doar 3 simboluri pentru a castiga. Cand exista o combinatie castigatoare, simbolurile vor straluci pentru a marca castigatorul. Exista un multiplicator gasit la baza unui put si creste cu un punct pentru fiecare.

Jocul de cazino este special in felul sau propriu si nu exista alte jocuri care sa aiba aceleasi caracteristici asteptand jocul care a venit de la acelasi dezvoltator. Totul despre acest joc este inovativ, care este rar in zilele noastre.

No comments

Leave a Reply