Alege Pacanele

Pearl Lagoon

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Pearl Lagoon

Joaca gratis pacanele Pearl Lagoon onlineCand vorbim de Pearl Lagoon vedem un joc de aparat de tip slot luminos, cu multe personaje marine. In afara de asta, jocul este curat si nu contine lucruri ce te pot distrage. Este un joc ce da dependenta, trebuie sa recunoastem. Acest joc de aparat de tip slot gratuit creat de cei de la Play N’ Go a fost creat in asa maniera incat jucatorii isi pot da seama inca de la inceput de liniile castigatoare si regulile jocului. Alte jocuri de cazino online gratuite similare, oferite de cei de la Play N’ Go sunt: „Easter Eggs” si „Supper Flip”.

Joaca gratis pacanele Pearl Lagoon online

 

Pearl Lagoon” este un joc cu o grafica uimitoare si o muzica de fundal atractiva, pe care o poti patrs sau o poti opri in timpul jocului. Jocul nu prezinta mini jocuri sau alte caracteristici, dar ofera rotiri gratuite si optiunea Gamble. Daca esti in cautarea unui joc clasic, minimalist, acesta este jocul perfect.

Jocul de aparat de tip slot online „Pearl Lagoon” are o rata de castig a jucatorului de 96,98% si efecte vizuale grozave. Acest joc nu te va dezamagii. Rotirile gratuite in acest joc se obtin destul de usor – tot ce trebuie sunt trei simboluri de perle afisate pe rolele aparatului de slot. Ele iti vor aduce 15 rotiri gratuite. S-ar putea spune ca acesta este un joc pentru incepatori, dar este, de fapt, un joc placut pentru toata lumea. Jocul ofera fie rotiri gratuite, fie credite suplimentare. Acest joc are o tema unica, asa cum au toate jocurile de tip slot create de Play N’ Go, cum sunt si: „Lady of Fortune” si „New Orleans”.

Jocul iti permmite sa castigi pana la maxim 5000 de monede. Optiunea Gamble iti poate aduce pana la 2500 de monede, daca vei castiga de 5 ori la rand. Nu-ti paria toate castigurile, deoarece nu stii daca vei castiga mereu. Acestea fiind spuse, rata de castig a jucatorului este suficienta pentru a te face sa revii in joc.

No comments

Leave a Reply