Alege Pacanele

Myth

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Myth

Myth gratis joc ca la aparate onlineMyth” este un joc de aparat de tip slot gratuit creat de cei de la Play N’ Go. Jocul are 20 de linii castigatoare si prezinta simboluri ale monstrilod si creaturilor mitologice. Simbolul wild al jocului este Lutatorul, iar simbolul scatter este Amfora. Simbolul scatter declanseaza rundele bonus. Acest joc de aparat de tip slot ofera si 15 rotiri gratuite. Un total de 60 de rotiri gratuite sunt disponibile in acest joc. Alte jocuri de cazino online gratuite similare, oferite de cei de la Play N’ Go sunt: „Space Race” si „Photo Safari”.

Myth gratis joc ca la aparate online

 

Jocul ofera rotiri gratuite ce au atasate multiplicatoare x3. Combinatiile castigatoare sunt oferite de diverse simboluri. Jucatorul are sansa sa isi tripleze castigurile. Daca un simbol wild este afisat intr-o combinatie castigatoare, atunci jucatorul va primi x6 din pariu. Cand trei sau mai multe simboluri scatter se afiseaza pe rolele aparatului, un castig scatter este acordat jucatorului. Recompense si bonusuri uimitoare sunt oferite in acest joc ce poate fi jucat la cele mai bune cazinouri online.

Jocuri ca la aparate de tip slot online „Myth” poate fi jucat cu pariuri intre 1 si 5 monede. Jocul are 20 de linii castigatoare. Valoarea pariului poate fi modificata pana la maximul de 0,25. Simbolul Gladiatorului este simbolul jackpot-ului. Doua astfel de simboluri cu recompensate cu 10 monede, iar trei sau mai multe cu 100 de monede. Patru simboluri atrag un castig de 1000 de monede, iar 5000 de monede sunt acordate pentru 5 astfel de simboluri. Acest joc are o tema unica, asa cum au toate jocurile de tip slot create de Play N’ Go, cum sunt si: „Fruit Bonanza” si „Photo Safari”.

Acest joc de aparat de tip slot este creat cu o grafica uimitoare si personaje grozave. Personajele mitice au valoarea cea mai mare in joc. Simbolurile cartilor au cea mai mica valoarea. Jucatorii pot alege sa intre in runda Gamble. Rata de catsig a jucatorului este de 96,88%.

No comments

Leave a Reply