Alege Pacanele

Ninja Fruits

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Ninja Fruits

Jocul de cazino online Ninja Fruits gratuitNinja fruits” este inca un joc de aparat de tip slot gratuit creat de cei de la Play N’ Go. Jocul are foarte multe efecte vizuale pentru telefonul mobil. Este asemanator altor jocuri cu fructe pe care le-ai mai jucat, numai ca acesta iti ofera castiguri suplimentare. Jocul are 15 linii castigatoare si 5 role si este un joc extrem de interesant. Jocul este apreciat pentru castigurile oferite, dar si pentru rata de castig a jucatorului. Alte jocuri de cazino online gratuite similare, oferite de cei de la Play N’ Go sunt: „Scandinavian Hunks” si „Jewel Box”.

Jocul de cazino online Ninja Fruits gratuit

 

Ninja Fruits” este un joc ce poate fi jucat oricand si oriunde. Cu siguranta este un joc ce va elimina stresul din viata ta. Continua sa il joci, iar jocul te va recompensa cu castiguri si runde bonus. Te va face sa te simti ca si cum castigi mereu cate ceva. Acesta este si motivul pentru care jocul este atat de apreciat.

Jocul de aparat de tip slot online „Ninja Fruits” a integrat perfect tema orientala. Simbolurile prezinta imbracamintea orientala si multe alte lucruri – toate facand referire la Ninja, intr-un fel sau altul. Combinatia de fructe si ninja face jocul sa fie unic. Jocul este asemanator aplicatiilor ce pot fi jucate pe telefon. Jocul poate fi jucat fara probleme pe tablete si telefoane mobile. Acest joc are o tema unica, asa cum au toate jocurile de tip slot create de Play N’ Go, cum sunt si: „Dragon Ship” si „Chinese New Year”.

Jocul are multe efecte vizuale interesante. Jucatorul va primi rotiri gratuite la anumite intervale de timp. Jocul prezinta si optiunea Gamble – ce trebuie jucata cu atentie, din cauza riscului de castig si pierdere. Nu este indicat ca jucatorul sa-si parieze castigurile de fiecare data. Daca estiun jucator caruia ii place sa riste, acesta este jocul pentru tine.

No comments

Leave a Reply