Alege Pacanele

Mythos

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Mythos

Joaca gratis pacanele Mythos onlineMythos Slot Game este jocul de pacanele asa cum nu ai mai intalnit pana acum. Vei putea incasa castiguri mari cu ajutorul lui Poseidon, Hermes, Athena si Zeus. Vei putea savura victoria prin incasarea jackpot-ului de 2.500 de monede.

Joaca gratis pacanele Mythos online

 

Jocul are 5 role si 25 de linii castigatiare. Castigurile pot fi sporite cu ajutorul rotirilor gratuite si a simbolurilor wild si scatter.

Acest joc de aparat de slot a fost realizat cu o grafica de cea mai buna calitate. Fundalul prezinta universul, iar zeii privesc in jos la oamenii de pe pamant, in timp ce rolele afiseaza simbolurile castigatoare. Cea mai buna combinatie va aduce admiratia zeilor. Insasi frumoasa Athena va privifiecare rotire a rolelor. Tensiunea poate fi sporita prin muiza de fundal ce te va face sa te simti ca si cum te afli in mijlocul luptei. Jocul nu este echipat cu o runda bonus, dar jucatorul poate primi rotiri gratuite si simboluri wild. Simbolul wild poate inlocui bonusul de rotiri gratuite, iar rotirile gratuite te vor purta la Medusa. Aceste trei simboluri vor aduce posibilitatea de a incasa si mai multe rotiri.

Chiar daca jocul are 25 de linii castigatoare, jucatorul poate alege numarul liniilor castigatoare pe care doreste sa le activeze. Pariul variaza intre 0,001 si 1 dolar.

No comments

Leave a Reply