Alege Pacanele

Book Of Pharaon

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Book Of Pharaon

Jocul de cazino online Book Of Pharaon gratuitBook of Pharaoh este jocul de pacanele care va ofera o sansa de a vana comoara de mult pierduta. Este un slot video bazat pe Egiptul clasic si prezinta simboluri care aduce Egiptul in minte, cum ar fi Masca lui Tutankhamun, Ochii lui Horus si Gandacul scarabeu.

Jocul de cazino online Book Of Pharaon gratuit

 

Jocul se bazeaza pe 50 de linii de plata cu 5 role. Simbolurile speciale sunt simbolul liber, multiplicatorul si simbolul salbatic. Acesta este jocul de pacanele exotic si scoate in evidenta spiritul aventuros in jocurile slot video.

Simbolurile egiptene sunt evidente atunci cand intri in joc si vine cu o muzica evocatoare care adauga o atmosfera minunata. Exista mormant faraon gasit pe fiecare parte a ecranului. Nu este nimic complicat in parierea cu acest joc. Puteti decide cu ce numar sa jucati, incepand cu linii de 1, 5, 10, 25 si 50 de linii de castig, iar fiecare optiune pentru numarul de linie corespunde nivelului de pariere care incepe de la 1 pana la 8.

Simboluri de joc de pacanele

Fiecare simbol al jocului readuce tema antica egipteana. Icoanele sunt gandacul scarabului, gandacul de grajd care era venerat in vechiul egiptean, ochiul lui Horus considerat un simbol al sanatatii si al protectiei. Un alt simbol este Anubisul care se gaseste la bobine si este zeul egiptean care guverneaza viata de apoi. Alte simboluri sunt cartea de aur a lui Faraon si masca Tutankhamun.

Cel mai mare simbol platitor este masca Tutankhamun, iar cel de-al doilea simbol platitor este Anubis. Scarabeul cu ochiul lui Horus plateste acelasi lucru.

No comments

Leave a Reply